Fabio, 44

Het snel en eenvoudig managen van incasso’s, communicatie, en abonnementen van leden vraagt om een innovatieve oplossing.

Maak kennis met Fabio.

Fabio is 44 en woont in Bologna, Italië. Hij runt een voedsel inkoopcoöperatie in zijn vrije tijd, waarbij hij organische producten direct betrekt van ambachtelijke producenten. Fabio regelt zijn zaken vanuit zijn kantoor aan huis. Zijn doel is om meerdere duurzame ondernemingen op te zetten.

Grote bedrijven steunen graag initiatieven met betrekking tot duurzaamheid en de ‘slow food’ beweging. Fabio heeft echter moeite om sponsors te werven vanwege zijn gebrek aan marketing ervaring.

.

Fabio will graag regelmatig met zijn leden communiceren. Maar helaas is het managen van de leden administratie en communicatie zeer tijdrovend.

Fabio beheert zijn bedrijf vooral middels spreadsheets en een standaard bank oplossing voor de vele incasso’s. Deze manier van werken kost veel tijd, is inefficiënt en foutgevoelig. En dat is een probleem, aangezien Fabio efficiënt wil werken om grote aantallen incasso’s te verwerken, maar hij wil ook de software kunnen aanpassen aan zijn behoeften.

.

Met BizzCloud kan Fabio eenvoudig grote aantallen periodieke incasso’s verwerken, en al zijn klant informatie bijhouden in een centrale leden database. De oplossing biedt CRM en marketing functionaliteit waarmee Fabio beter klanten en sponsoren kan werven en die relaties kan onderhouden.

Kassasysteem Software waarmee we ZZP’ers als Fabio kunnen helpen

  • Periodieke Incasso's

    Clubs en verenigingen hebben vaak te maken met periodieke incasso’s. BizzCloud kan Fabio helpen om het grote aantal kleine inkomende betalingen te managen.

  • Leden en sponsor werving

    Fabio kan met de BizzCloud marketing tools op een slimme manier aandacht vragen voor zijn initiatief en daarmee nieuwe leden en sponsoren werven.

BizzCloud cloud based software solution
  • Ledenadministratie

    Fabio kan veel handmatig werk eenvoudig automatiseren. Zo bespaart hij veel tijd op het communiceren met leden en de abonnementen administratie.

Dit krijgt u bij de
BizzCloud Club Oplossing

Start vanaf een voordelige € 27.50 per maand

Kassa Compleet

Volledige kassa oplossing
27.50 p/m

1 Kassa
1 Gebruiker + 1 Kassa Gebruiker
Eenvoudig Voorraadbeheer
Uitgebreide Kassa Rapportages
Meerdere Talen
Gratis Online Support
24/7 Support bij Calamiteiten
Veilige Cloud Backup
Gratis Updates

BizzCloud Suite

Volledige kassa & ERP oplossing
57.50 p/m

Meerdere Kassa’s
2 Gebruikers + 5 Kassa Gebruikers
Geavanceerd Voorraadbeheer
Meerdere Magazijnen
Inkoop Management
CRM & Marketing Tools
Facturering & Boekhouding
Automatisch Incasso
Leden Administratie
Uitgebreide Rapportages
Meerdere Talen & Valuta
Gratis Online & Telefonisch Support
24/7 Support bij Calamiteiten
Veilige Cloud Backup
Gratis Updates

BizzCloud Enterprise

Complete Enterprise Oplossing
87.50 p/m

3 Kassa’s
3 Gebruikers + 5 Kassa Gebruikers
Geavanceerd Voorraadbeheer
Dropshipping & Slimme Bestelregels
Meerdere Magazijnen
Inkoop Management
CRM & Marketing Tools
Facturering & Boekhouding
Automatisch Incasso
Leden Administratie
Uitgebreide Rapportages
Meerdere Talen & Valuta
Gratis Support & SLA Garanties
24/7 Support bij Calamiteiten
Veilige Cloud Backup
Gratis Updates

Laat de ledenadministratie software van BizzCloud voor u werken!
Start op twee manieren:

BizzCloud_icons_v2-2-white

GRATIS PROEFVERSIE
Start nu de BizzCloud Oplossing! Met deze
gratis, geheel vrijblijvende proefversie heeft
u toegang tot alle mogelijkheden
van het platform.

BizzCloud_icons_v2-3-white

PERSOONLIJKE DEMO
Verken samen met één van onze vriendelijke experts ons platform. We kunnen dan meer aandacht geven aan uw eigen zakelijke uitdagingen en aangeven hoe wij u kunnen helpen.

Waarom BizzCloud?

Flexibel & schaalbaar
.

BizzCloud is een modulaire oplossing die aan uw branche en zakelijke behoeften kan worden aangepast. Als uw bedrijf groeit kunt u makkelijk meer functionaliteit en extra functies toevoegen.

Gebouwd met de nieuwste technologie

Uw bedrijf kan het zich niet veroorloven om technologisch achter te lopen. BizzCloud gebruikt de nieuwste en meest innovatieve oplossingen om het beste product te bieden.

Branche specifieke oplossingen

Of uw bedrijf werkzaam is in de retail, horeca, clubs & verenigingen of services branche, BizzCloud heeft een oplossing op maat voor u.

Webshop Koppelingen

Ecommerce is een succesfactor voor elk bedrijf. BizzCloud biedt eenvoudig te gebruiken uitgebreide koppelingen met alle belangrijke webshops waaronder CCV Shop, Magento, Prestashop en WooCommerce.

Voordelig

Het vinden van een voordelige oplossing die de zakelijke productiviteit verbetert is een hele uitdaging. BizzCloud biedt een duidelijk en eerlijk geprijsde software en diensten die geschikt voor organisaties van elke omvang, en die u kunnen helpen om uw activiteiten beter uit te voeren.

.

Klaar om te starten?