Femi, 23

Het runnen van internationale projecten in een digital-first wereld is uitdagend.

Maak kennis met Femi.

Femi is een tech entrepreneur met grote aspiraties. Hij verdeelt zijn tijd tussen Manchester en Ibadan. Hij is software projectmanager en programmeert ook zelf. Zijn werk is gevarieerd en hij moet zich flexibel opstellen. Zo kan hij de ene dag thuis programmeren voor een Duitse klant, en de andere dag gaat hij naar een co-working office in Londen om fintech-ondernemers te ontmoeten die transactie data willen verzamelen om deze te verkopen aan adverteerders.

Deze manier van leven en werken betekent dat Femi een oplossing nodig heeft die perfect werkt in verschillende landen en overal toegankelijk is op elk apparaat.

.

Femi doet zaken met verschillende partners en klanten over de gehele wereld, en daarvoor werkt hij aan een aantal projecten tegelijk. Femi heeft software nodig met project management functies waarmee hij de status en voortgang van deze projecten kan checken. Daarnaast moet zijn administratie makkelijk met meerdere valuta kunnen omgaan.

Het vinden van een voordelige oplossing die de zakelijke productiviteit verbetert blijkt vaak een hele uitdaging.

.

Daarom gebruikt Femi nu verschillende populaire open source software pakketten en gratis facturering en administratie software. Deze producten hebben echter beperkingen qua gebruik en functies, en zijn niet met elkaar gekoppeld. Er was echter geen goede andere software beschikbaar binnen zijn budget.

BizzCloud biedt een goedkope oplossing met een lage instapprijs waarmee Femi zijn bedrijf efficiënter kan runnen. Het is ook modulair, en biedt makkelijk te gebruiken, complete functies voor onder andere project management, e-commerce, en een goede integratie met andere populaire SaaS applicaties en platformen.

Hoe BizzCloud ZZP’ers als Femi kan helpen

 • Werk vanuit de cloud

  Femi is een digitale nomade die niet vanuit één enkele locatie werkt. In plaats daarvan reist hij en beweegt zijn basis van land tot land. Hij heeft een systeem nodig zoals BizzCloud die toegankelijk is vanuit de cloud en die bijbehorende apps voor mobiel en tablets heeft.

 • Beheer meerdere projecten

  Door de aard van zijn bedrijf zal Femi tegelijkertijd aan verschillende projecten en initiatieven werken. De BizzCloud-oplossing zal hem helpen om de status bij te houden en zo blijft hij op de hoogte van de fases waarin deze projecten zich bevinden.

BizzCloud cloud based software solution
 • Grenzenloze Administratie

  Aangezien Femi een wereldwijd bedrijf heeft, heeft hij een oplossing nodig die in verschillende landen kan werken. Dit strekt zich uit tot zijn boekhoudkundige activiteiten, en BizzCloud kan hem helpen met een grensoverschrijdende boekhoudkundige oplossing

 • Software Kosten

  De meeste zakelijke productiviteitssoftware – zelfs cloud-oplossingen voor kleine bedrijven – komen met een stevig prijskaartje. Met BizzCloud’s betaalbare oplossing hoeft Femi niet meer piraterijversies van software uit te voeren die zijn behoeften alleen maar half voldoen.

Dit krijgt u bij de BizzCloud Services Oplossing

Start vanaf een voordelige € 17.50 per maand

Laat BizzCloud voor u werken!
Start op twee manieren:

BizzCloud_icons_v2-2-white

GRATIS PROEFVERSIE
Start nu de BizzCloud Oplossing! Met deze
gratis, geheel vrijblijvende proefversie heeft
u toegang tot alle mogelijkheden
van het platform.

BizzCloud_icons_v2-3-white

PERSOONLIJKE DEMO
Verken samen met één van onze vriendelijke experts ons platform. We kunnen dan meer aandacht geven aan uw eigen zakelijke uitdagingen en aangeven hoe wij u kunnen helpen.

Waarom BizzCloud?

Flexibel & schaalbaar
.

BizzCloud is een modulaire oplossing die aan uw branche en zakelijke behoeften kan worden aangepast. Als uw bedrijf groeit kunt u makkelijk meer functionaliteit en extra functies toevoegen.

Gebouwd met de nieuwste technologie

Uw bedrijf kan het zich niet veroorloven om technologisch achter te lopen. BizzCloud gebruikt de nieuwste en meest innovatieve oplossingen om het beste product te bieden.

Branche specifieke oplossingen

Of uw bedrijf werkzaam is in de retail, horeca, clubs & verenigingen of services branche, BizzCloud heeft een oplossing op maat voor u.

Webshop Koppelingen

Ecommerce is een succesfactor voor elk bedrijf. BizzCloud biedt eenvoudig te gebruiken uitgebreide koppelingen met alle belangrijke webshops waaronder CCV Shop, Magento, Prestashop en WooCommerce.

Voordelig

Het vinden van een voordelige oplossing die de zakelijke productiviteit verbetert is een hele uitdaging. BizzCloud biedt een duidelijk en eerlijk geprijsde software en diensten die geschikt voor organisaties van elke omvang, en die u kunnen helpen om uw activiteiten beter uit te voeren.

.

Klaar om te starten?