Hardware


Het BizzCloud kassasysteem draait op uw bestaande hardware


Het is mogelijk om het BizzCloud kassasysteem op uw bestaande laptop, telefoon of tablet te draaien. Daarnaast bieden wij ook hardware aan die speciaal is afgestemd op onze software

 • BizzCloud kassasysteem draait op uw recente bestaande hardware
 • U heeft alleen een internetverbinding nodig om toegang te krijgen tot het kassasysteem
 • Hardware nodig? Wij leveren alles wat u nodig heeft

Met het BizzCloud kassasysteem bent u klaar voor de toekomst

Ons kassasysteem zorgt ervoor dat u klaar bent voor de toekomst.

XPOS (15.6 inch)

Een briljant design en uniek nieuw concept. De snelste prestatie met de gen7 Intel® processoren. Maximaal en superscherp Touch scherm. Een baanbrekend nieuw Point of Sale concept.

 • Leverbaar met klantendisplay

HP ElitePOS (14 inch)

Dit prachtige ontwerp is een aanwinst voor uw zaak. Het 14" scherm biedt een duidelijke weergave van uw producten, en kan geleverd worden met een klantendisplay, zodat het voor uw klanten inzichtelijk is welke producten reeds zijn aangeslagen.

 • Leverbaar met klantendisplay
 • Maakt gebruik van Windows

Ipad 10.2 inch

De Apple iPad 10.2 inch is uitermate geschikt indien u de kassa op een iPad wilt draaien. Heeft u een horecazaak? Dan kunt u deze iPad ook goed gebruiken om orders op te nemen, en is deze uitermate geschikt voor het tonen van uw tafelplan.

 • Leverbaar met tablethouder

Kassalade

Robuste kassalade van metaal.

 • Kan worden vergrendeld

Printers

Print met deze Epson printer uw bonnen. Laat uw bonnen helemaal aansluiten op de stijl van uw zaak, bijvoorbeeld door het aanpassen van het kop- en voetstuk, of het lettertype. Inclusief netwerkaansluiting, welke noodzakelijk is om te koppelen aan onze software.

Barcodescanner

Met deze barcodescanner is het registreren van uw verkopen zo gepiept! Heeft u al een barcodescanner? Geen probleem, onze software ondersteunt vrijwel alle scanners.

 • Ook verkrijgbaar als draadloze variant

Heeft u vragen over de hardware die wij leveren?

Neem dan contact met ons op om te ontdekken wat BizzCloud voor u kan betekenen.

Heeft u vragen ? +31 20-369 7261

BizzCloud helpt u met

 • Voorraadbeheer

  BizzClould helpt u met actuele voorraadstanden, zowel in de winkel als online in de webshop. U kunt hierdoor overal en altijd efficiënt uw voorraden managen.

 • Voordelige kassa

  Met het BizzCloud Kassa systeem kunt u klanten in de winkel en online op een makkelijke manier beter van dienst zijn voor een prijs die geen invloed heeft op uw winst.

 • Nieuwe klanten

  BizzCloud’s omnichannel oplossing helpt u om uw bedrijf te laten groeien door een betere klantenwerving.

 • Integreer webshop

  U kunt producten makkelijk, zowel in de winkel als online, verkopen zonder de specifieke uitdagingen en kosten van een niet geïntegreerde webshop oplossing.

Integreer uw webshop of boekhoudpakket

Integreer BizzCloud retail kassasysteem met uw bestaande webshop of boekhoudpakket

Heeft u vragen ? +31 20-369 7261

Laat BizzCloud voor u werken!

Start op twee manieren:GRATIS PROEFVERSIE

Start nu de BizzCloud Oplossing! Met deze gratis, geheel vrijblijvende proefversie heeft u toegang tot een demo versie van het platform. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op.PERSOONLIJKE DEMO

Verken samen met één van onze vriendelijke experts ons platform. We kunnen dan meer aandacht geven aan uw eigen zakelijke uitdagingen en aangeven hoe wij u kunnen helpen.

BizzCloud voldoet aan uw behoeften
en groeit met u mee

Flexibel & schaalbaar

BizzCloud is een modulaire oplossing die aan uw branche en zakelijke behoeften kan worden aangepast. Als uw bedrijf groeit kunt u makkelijk meer functionaliteit en extra functies toevoegen.

Gebouwd met de nieuwste technologie

Uw bedrijf kan het zich niet veroorloven om technologisch achter te lopen. BizzCloud gebruikt de nieuwste en meest innovatieve oplossingen om het beste product te bieden.

Branchespecifieke oplossingen

Of uw bedrijf nu werkzaam is in de retail, horeca, clubs & verenigingen of services branche, BizzCloud heeft een oplossing op maat voor u.

Boekhoudintegraties

BizzCloud biedt uitgebreide, eenvoudig te gebruiken integraties met alle belangrijke boekhoudpakketten, waarondeer Exact, Snelstart, E-boekhouden en Cash Software.

Webshopintegraties

E-commerce is een succesfactor voor elk bedrijf. BizzCloud biedt uitgebreide, eenvoudig te gebruiken integraties met alle belangrijke webshops waaronder CCV Shop, Magento, Prestashop en WooCommerce.

Voordelig

Het vinden van een voordelige oplossing die de zakelijke productiviteit verbetert is een hele uitdaging. BizzCloud biedt duidelijk en eerlijk geprijsde software en diensten die geschikt zijn voor organisaties van elke omvang, en die u kunnen helpen om uw activiteiten beter uit te voeren.

Klaar om te starten met ons horeca kassasysteem?

Probeer 14 dagen geheel gratis alle functies van het platform uit

Heeft u vragen ? +31 20-369 7261