Wat doen we

BizzCloud biedt software die veel kenmerken heeft van ERP software en die de productiviteit van bedrijven verhoogt, maar die veel voordeliger en transparanter geprijsd is. Deze software integreert met veel systemen die kleinere bedrijven gebruiken, zoals kassa’s, webshops, en oplossingen voor voorraad, project en productie management en de administratie
BizzCloud is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven en kan daarom makkelijk met uw bedrijf meegroeien. En anders dan veel ouderwetse ERP systemen, is het makkelijk en intuïtief in het gebruik en is er weinig training en support nodig.

BizzCloud biedt oplossingen voor diverse branches waaronder:

BizzCloud’s Visie

De snelle ontwikkeling van technologie en klantvoorkeuren zorgt ervoor dat kleinere bedrijven continu alert moeten blijven om hun marktpositie te behouden en te verbeteren. Goed inspelen op nieuwe ontwikkelingen is cruciaal om op langere termijn als bedrijf te overleven. Steeds slimmer en efficiënter werken is belangrijk en goede software kan daarbij helpen.

Grote bedrijven implementeren vaak Enterprise Resource Planning (ERP) oplossingen, maar die zijn meestal kostbaar en te complex voor kleinere bedrijven. ERP software biedt veel nuttige functies die de productiviteit van elk kleiner bedrijf kan verbeteren, maar helaas ook veel functionaliteit die een gemiddeld bedrijf nooit nodig zal hebben.
Dit was precies wat Ewout ten Broek, BizzCloud’s managing director en oprichter, concludeerde toen hij op zoek was naar een voordelig en compleet ERP pakket voor een MKB klant. Tijdens de zoektocht ontmoette Ten Broek Alexander van Uden, BizzCloud oprichter en IT director, die ook tot de conclusie was gekomen dat ouderwetse bedrijfsmanagement software geen goede oplossing bood voor het MKB. Dat was het moment waarop BizzCloud als idee ontstond.